Oprettet af

SportBuddy

Nuværende stadie:
Produkt eller prototype
 • 0 ansøgere
 • 1 medlem
 • for 7 år siden
 • 4
 • 1713 visninger
 • 6 kommentarer

SportBuddy er et forsøg på en social platform for sportsinteresserede. SportBuddy handler om at finde træningspartnere til forskellige former for sport, hvadenten det måtte være én at løbe ture med, tage i centeret og løfte tunge vægte med eller noget helt tredje.


https://sportbuddy.dk


Historien

SportBuddy har efterhånden et par år på bagen og var et projekt som jeg udviklede under studietiden. Jeg havde mange gode idéer til forskellige platforme men ville først og fremmest lave et projekt, som var relativt lige til og hvor jeg kunne få noget erfaring med på bagen med. På under et års tid fik jeg "færdiggjort" SportBuddy og da jeg fik denne lyse idé til en social platform for (kommende) iværksættere - altså kaem, som du sidder på nu - gik jeg igang med at udvikle på det. Derfor har SportBuddy stort set stået stille lige siden, men jeg må have gjort noget fornuftigt SEO mæssigt, da der er løbende brugeroprettelser på siden.

Dét som gør SportBuddy anderledes end de andre platforme derude er at det er gratis. Der har det seneste stykke tid været 1-2 bruger oprettelser om ugen. Der er i skrivende stund tilmeldt 138 brugere på siden.

Jeg synes det er super synd for de brugere, som tilmelder sig, at det ikke er en side der bliver vedligeholdt eller videreudviklet på. Jeg må desværre erkende at al min fritid går på udvikling og vedligeholdelse af kaem. Derfor søger jeg nogle, som kunne være interesseret i et eller andet form for partnerskab eller nogle, som kunne være interesseret i at købe platformen og overtage hele skidtet.

Det tekniske

SportBuddy er "kodet fra bunden" med PHP frameworket Laravel. Der er lavet et custom CMS så man som admin har mulighed for at administrere siden og poste nyheder og lignende. Platformen og de tilhørende teknologier er efterhånden ved at være et par versioner bagud. Når det så er sagt, så har jeg for nogle par måneder siden leget med en større opdatering, så SportBuddy kan komme til at køre de nye versioner. Hvis det f.eks. skulle overtages af nogle, vil jeg sørge for at få det opdateret, så det kører på de nyeste versioner.

Det som SportBuddy er bygget op omkring er "matchmaking". Her bliver der kigget på de forskellige sportsgrene, som brugere har indtastet samt deres lokation. I bedste forstand forsøger jeg at matche de forskellige individer med hinanden.

De sidste ord

Jeg har gennem tiden fået flere bud på SportBuddy.. Oftest har det dog været hensigten at skifte platformen over til en kommerciel platform, hvor man tager penge fra brugeren i én eller anden forstand. Det har ikke været min interesse, da jeg altid har syntes at det jeg laver er noget som jeg selv vil bruge og stå inde for. Jeg er dog noget til et punkt nu, hvor jeg desværre bare må erkende at rigtig meget af min tid bliver brugt på kaem og derfor må jeg give slip på mine "værdier" i den sammenhæng.

Jeg har en masse noter og idéer til videreudvikling af platformen. Jeg har også roddet lidt med en mobil-app, men nåede aldrig rigtig langt.

Jeg er åbent for forslag i forhold til partnerskab, salg eller videreudvikling. Hvis det er noget, som kunne have interesse, så smid en kommentar eller skriv til mig over kaem.


Kommentarer

Ingen kommentarer er blevet tilføjet til dette projekt endnu

{{ ::comment.profile_username }} (Projekt ejer) (Projekt admin) (Projekt medlem)

[Denne kommentar er blevet fjernet]
 • Gem
 • Annullér
 • Redigér
 • Slet
 • Fjern
 • Fortryd fjern

Venligst log ind eller opret en bruger for at kommentere på dette projekt

 • {{ entry.entryDate | kmLocalizedDateNoTime }} (I dag)

  Tilføjet {{ entry.createdAt | kmTimeAgo }}

ansøg

Bogmærk projekt

Rapportér dette projekt

Del dette projekt

Andre projekter af {{ moreCtrl.creator }}