Sofie Wille

Virksomhedsejer

Skælskør, Danmark

Beskrivelse


Uddannelse

: Cand. Public fra DJMX og AU, BA i kommunikation fra AAU


Karriere

: Nordjyske Stiftstidende, Jive Software (via 3D2B i Rom), Freelance journalist for bla. Berlingske Tidende, TV-show vært og tilrettelægger for Mediehus Aarhus. Driver i dag virksomheden Wille Digital Marketing


Opstart som selvstændig: Det var min erfaring indenfor journalistiskken og senest indenfor salg og online marketing gennem min stilling i Rom, som tilknyttet forretningsudviklingskonsulent for nogle store spillere i software markedet, der gjorde at jeg fik samlet en passende portion mod og naivitet til at kaste mig ud i at starte egen virksomhed.

Jeg vidste, at jeg kunne anvende de journalistiske principper, som jeg kender så godt, i en marketingkontekst, som jeg kan navigere i. Simpelthen ved at tænke på at “fortælle virksomhedens gode historie”. Det fungerer i dag i en række koncepter, der inkluderer journalistisk branding og story telling i samspil med søgeordsoptimering og webudvikling, der betyder at vi kan tilbyde virksomheder den tekniske ekspertise og indhold der skal til for at blive en stærk online profil.


Lær mig bedre at kende på Linkedin eller willedigitalmarketing.dkKompetencer

KAEM statistik

  • Blev medlem for 4 år siden
  • Sidst set online 4 år siden
  • Oprettet 3 forum indlæg

Sofie W.

Følgere
Sofie W. har ingen følgere endnu.

Skal du være den første?

Sofie W.

Følger
Sofie W. følger ikke nogen.. endnu.
Seneste aktiviteter