Mikkel Bendix Munk

Udvikler hos Too Good To Go

København SV, Danmark

Beskrivelse

Min passion er personlig udvikling - derfor bestræber jeg mig altid på at være den bedste version af mig selv og håber på at det smitter af på folk omkring mig. Godt humør og optimisme kan skabe ting, og verden ville ikke være det fedeste sted af være hvis vi alle gik og havde depressioner og surmulede.

Jeg arbejder med programmering, både til hverdag og som min hobby. Jeg har været fascineret af teknologi siden jeg var helt lille, og det var derfor naturligt for mig at blive programmør.

Det at være programmør handler om at løse problemer. Både matematiske problemer, men også hverdagens små udfordringer. Jeg er helt vild med den teknologiske udvikling, og prøver derfor at gøre mit for at påvirke den i den rigtige retning.

Hvis jeg kigger ind i krystalkuglen, tror jeg på at AI vil blive en stor del af vores hverdag om nogle årtier. Det er måske en lidt kedelig observation, men det handler om at tage nye skridt og gøre ting mulige - som ikke var mulige før. Dette felt er en af de steder som vil ændre ALT, men det kræver stadig noget tid for at det er kraftfuldt nok.

"You're a pro or you're a noob. That's how easy it is, that's life."

Teams & Projekter

Projekter

Kompetencer

Find mig også her

KAEM statistik

  • Blev medlem for for 7 år siden
  • Sidst set online for 3 år siden
  • Oprettet 6 projekt kommentarer

Mikkel Bendix M.

Følgere
Mikkel Bendix M. har ingen følgere endnu.

Skal du være den første?

Mikkel Bendix M.

Følger
Mikkel Bendix M. følger ikke nogen.. endnu.
Seneste aktiviteter