Forum

Opdeling af reklame / promovering

Oprettet i kategorien Offentlig feedback
 • Thomas S. (admin) 4 år siden

  Hello guys (and girls)! Der begynder langsomt at få tilmeldt flere og flere bruger, og det er super fedt! Der kommer, i løbet af de næste par dage, nogle forskellige nyheder og opdateringer til siden. Very nice!

  I takt med at der kommer flere brugere, så er det også vigtigt for mig at man kan tilbyde noget til de forskellige brugere. Nogle kommer herind for at finde partnere, nogle kommer herind for at snakke om iværksætteri, nogle kommer herind for inspiration og andre kommer herind for at promovere deres projekt/firma.

  Jeg synes at der skal være plads til alle. Men samtidigt, så synes jeg af erfaring fra diverse facebook grupper, at man hurtigt kan drukne i mængden af reklame opslag og det kan nogle gange være udmattende at skulle sidde og filtrere det fra.

  Jeg har derfor overvejet om man kunne opdele det på en bedre måde. Min første tanke, og også fordi det er den simpleste lige nu, var at få oprettet en ny forum kategori for virksomheder, som ønsker at promovere og fortælle om deres services.

  Alternativt kunne man også have en dedikeret "køb/sælg" side på KAEM. Der er flere muligheder. Hvad synes du? Nogle gode idéer?

  Fordi jeg selvfølgelig føler at jeg bygger siden op sammen med jer her fra start, synes jeg det kunne være interessant at høre hvad I synes.

Venligst log ind eller opret en bruger for at kunne tilføje et svar